Kazım: Kuyt beni aptal gibi hissettiriyor

Feyenoord'da forma giyen Milli yıldız Colin Kazım, takımından ayrılmama kararı aldığını belirtti ve Kuyt ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Kazım: Kuyt beni aptal gibi hissettiriyor
Kazım: Kuyt beni aptal gibi hissettiriyor
GİRİŞ 01.08.2015 11:33 GÜNCELLEME 01.08.2015 11:33

Geçen sezon yaşadığı kavgadan sonra Hollanda'dan ayrılacağı konuşulan Colin Kazım son kararını verdi ve Feyenoord'dan ayrılmayacağını belirtti.

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un forvet yerine sol kanatta oynattığı Kazım; "Southampton'a karşı kanatta oynadım. Benim için sağ, sol fark etmez." derken, Hollanda basını Feyenoord'un yeni hocasının planının Dirk Kuyt'ı forvette oynatmak olduğu dipnotunu düştü.

"KUYT BENİ APTAL GİBİ HİSSETTİRİYOR"

Kuyt ile olan uyumuna vurgu yapan Milli hücum oyuncusu; "Bazı şeyleri otomatik olarak yapmaya başladık, çünkü saha içinde birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Dirk, merkez forvet olarak oynayabiliyor. Bir kanat oyuncusunun ve bir forvetin hangi pozisyonda nasıl top isteyeceğini, nereye isteyeceğiniş çok iyi anlıyor. Saha içi yerleşimlerimiz de çok iyi, ben sağa koşu attığımda Kuyt solda oluyor veya sola gittiğimde sağda. Bugüne kadar birçok muhteşem oyuncuyla oynadım ve Kuyt da bunlardan biri. 28 yaşındayım ama bazen yaptıkları ve düşündükleriyle kendimi aptal gibi hissetmeme yol açıyor. Ondan bir şeyler öğreniyorum. Buraya gelirkenbüyük yıldız havalarıyla da gelmedi. Feyenoord'daki herkese yardım etmek için elinden geleni yapıyor." diyerek sözlerini noktaladı.