Beşiktaş'ı kızdıracak sözler! "Ucuza aldık"

Red Bull Leipzig'in teknik direktörü Ralf Rangnick, Beşiktaş'tan 5 milyon Euro'ya aldıkları Atınç Nukan'a övgüler yağdırdı.

Beşiktaş'ı kızdıracak sözler! "Ucuza aldık"
Beşiktaş'ı kızdıracak sözler! "Ucuza aldık"
GİRİŞ 03.07.2015 17:13 GÜNCELLEME 04.07.2015 17:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

21 yaşında ve 1.96 metre boyundaki Atınç'ın, fiziki özellikleri ve futbol stili yönünden Alman Milli Takımı oyuncusu Per Mertesacker'e çok benzediğini savunan Rangnick, genç futbolcuyu çok ucuza aldıklarını söyledi. 

Rangnick, "Atınç genç, uzun boylu, hızlı, hava topları hakimiyeti var ve çok iyi bir sol ayağa sahip. Bu özellikleriyle bana Per Mertesacker'i anımsatıyor" dedi.

"BEŞİKTAŞ ATINÇ'I UNUTSUN"

Beşiktaş'ın Atınç'ı geri alma opsiyonunun bulunduğunun hatırlatılması üzerine Rangnick, futbolcuya olan güvenini şu sözlerle dile getirdi: 
"Bunu unutun. Atınç Leipzig'de 2020 yılına kadar kalacak."



ATINÇ'I TERZIC TAVSİYE ETMİŞ

Bu arada Atınç Nukan'ı Red Bull Leipzig'e kimin önerdiği de ortaya çıktı. Rangnick, genç oyuncuyu kendilerine Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Edin Terzic'in (üstte) tavsiye ettiğini açıkladı.

Slaven Bilic döneminde Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapan Edin Terziç, Borussia Dortmund U19 Takımı'nda da aynı görevi üstlenmişti. Hem Hırvat hem de Alman vatandaşı olan Terzic, bir süre Dortmund için scout olarak da çalışmıştı.  

MOURINHO DA MESUT ÖZİL İÇİN "ÇOK UCUZA ALDIK" DEMİŞTİ

2010 yılında da, Real Madrid'i çalıştıran Jose Mourinho, Werder Bremen'den 13 milyon Euro'ya satın aldıkları Mesut Özil için, "Çok ucuza aldık" demişti. İspanyol ekibinde çok başarılı bir performans gösteren Mesut, geçen yıl 50 milyon Euro'ya Arsenal'e satılmıştı.

YORUMLAR 3
  • BJK Van 8 yıl önce Şikayet Et
    Fikret kim var kim yok sattı. Sanırım bu yılda 3. lük için mücadele edeceğiz...
    Cevapla
  • misavir 8 yıl önce Şikayet Et
    ya biz futbolcudan anlamıyoruz yada onlar
    Cevapla
  • Belcika Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    kisaca besiktasi kazikladik diyorlar, bjk icin buyuk para
    Cevapla