'Kulüpte bana hak ettiğim değer verilmiyor'

Brezilyalı yıldız artık Barcelona'da kendisi için bir gelecek görmediğini söyledi.

'Kulüpte bana hak ettiğim değer verilmiyor'
'Kulüpte bana hak ettiğim değer verilmiyor'
GİRİŞ 25.05.2015 17:04 GÜNCELLEME 25.05.2015 17:05

Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Dani Alves düzenlenen basın toplantısında geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Artık kulüpte kalmasının çok düşük bir ihtimal olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, "Başkan beni takımda tutmak için ne yapması gerektiğini biliyordu. Artık hem kafam hem de ayaklarım bu kulübün dışında ama ayaklarım takımla birlikte." ifadelerini kullandı.

Henüz geleceği hakkında bir karar vermediğini de belirten Alves, "Birkaç opsiyonu değerlendiriyorum ama son kararı Şampiyonlar Ligi finalinden sonra vereceğim." dedi.

"BARCA'NIN DIŞINDA DAHA DEĞERLİ HİSSEDİYORUM"

Bu sezon birçok saçma söz işittiğini söyleyen Alves, "Bu yüzden konuşuyorum. Çünkü bana saygısızlık yapıldı ve benim de bir limitim var. Saygısızlık derken, benim hakkımda konuşan yöneticileri kastediyorum. Benim sadece parayı düşündüğümü söylüyorlar. Ben değerimi düşünüyorum. Şu an Barca'nın dışında daha değerli hissediyorum. Şu an %200 takımın içindeyim, ama sadece %10 bu kulübün içindeyim." şeklinde konuştu.

"PROBLEM BENİM PROBLEMİM"

Teknik direktör Luis Enrique ile arasında hiçbir sorun olmadığın da altını çizen Alves, "Enrique benim performansımdan memnun. Ben detaylara bakıyorum. Ama bir profesyonelin hayatı güven üzerine kuruludur ve gerçek anlamda bir güven hissetmiyorsanız, işler istediğiniz gibi gitmez. Luis Enrique ile geleceğim hakkında konuşmadım. Kendi sorunları ona yeter. Problem, benim problemim. İyi de gitse kötü de gitse sorumluluk benim." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL