Mourinho: Wenger rakibim değil

Chelsea'de, Portekizli menajer Jose Mourinho, Arsenal'i çalıştıran Fransız meslektaşı Arsene Wenger'in kendisinin rakibi olmadığını söyledi.

Mourinho: Wenger rakibim değil
Mourinho: Wenger rakibim değil
GİRİŞ 24.04.2015 18:54 GÜNCELLEME 24.04.2015 20:18

İngiltere Premier Lig lideri Chelsea'de, Portekizli menajer Jose Mourinho, Arsenal'i çalıştıran Fransız meslektaşı Arsene Wenger'in kendisinin rakibi olmadığını söyledi.

Mourinho, ligde 26 Nisan Pazar günü Arsenal ile yapacakları Londra derbisi öncesi basın toplantısı düzenledi.

Sezonun bitimine 6 hafta kala Arsenal'in önünde 10 puan farkla liderliğini sürdüren Londra ekibinin menajeri, "Benim için önemli olan maç. Wenger benim rakibim değil. Benim de çalıştığım şehirde büyük bir kulübü çalıştıran menajer. Bizimle aynı amaçları taşıyan bir kulüp" dedi.

Ligin ilk yarısında Stamford Bridge Stadı'nda oynanan ve Chelsea'nin Hazard ve Costa'nın attığı gollerle 2-0 kazandığı maçta Mourinho ile Wenger arasında gerginlik yaşanmıştı.

Mücadelenin 20. dakikasında Chelseali Cahill, bir pozisyonda rakibi Sanchez'e sert müdahalede bulununca, iki takımın menajerleri sözlü olarak tartışmış, ardından da Fransız teknik adam, Mourinho'yu elleriyle itmişti.

Mourinho, bir dönem Arsenal forması giyen Fabregas'ın nasıl karşılanacağıyla ilgili soruya ise "İyi şekilde karşılanacağına inanıyorum, endişeli değilim. Lampard, Manchester City formasıyla Stamford Bridge Stadı'nda problem olmadan oynamıştı" yanıtını verdi.

Ligdeki son 8 maçından galibiyetle ayrılan Arsenal, lider Chelsea ile pazar günü TSİ 18.00'de Emirates Stadı'nda karşılaşacak.