Jose Mourinho: Tek derdim...

Premier Lig'de Manchester United'ı mağlup edip şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Chelsea'de menajer Jose Mourinho, açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho: Tek derdim...
Jose Mourinho: Tek derdim...
GİRİŞ 19.04.2015 05:32 GÜNCELLEME 19.04.2015 05:32

Premier Lig'de sahasında ağırladığı Manchester United'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok önemi bir engeli aşan Chelsea'de menajer Jose Mourinho, maç sonunda yaptığı açıklamada, şampiyonluğu konuşmanın erken olduğunu ifade etti.

''MANU'YU GÖRÜNMEZ HALE GETİRDİK"

Öncelikle maçı değerlendiren Jose Mourinho, istatistiklerden çok puana odaklandığını söyleyerek, "Zor bir maçtı. İstatistikler umurumda değil. Tek derdim puanlar. Rooney'in orta alanda oynayacağını biliyorduk. Onun ceza alanına yaptığı koşuları da iyi kontrol ettik. Bazı önemli oyuncuları saha içinde görünmez hale getirdik" ifadelerini kullandı.

''TEK DERDİM PUAN''

Şampiyonluğu konuşmanın erken olduğunu ama büyük avantaja sahip olduklarını da belirten başarılı çalıştırıcı, "3'ü içeride, 3'ü dışarıda oynayacağımız daha 6 maç var. Her maç zor, her takımın puana ihtiyaca var. Ama iyi bir pozisyonda olduğumuz söyleyebilirim. Şampiyon olmak için daha 8 puana ihtiyacımız var" diyerek sözlerini noktaladı.

Son 6 haftaya en yakın rakibi Arsenal'in 10 puan önünde giren Chelsea, 26 Nisantarihinde Londra derbisinde Arsenal deplasmanına çıkacak.