Hollanda'nın konuştuğu Türk: Şoka uğradım

Hollanda'nın en iyi hakemlerinden olarak gösterilen Türk asıllı Serdar Gözübüyük'ün adı şike davasına karıştı.

Hollanda'nın konuştuğu Türk: Şoka uğradım
Hollanda'nın konuştuğu Türk: Şoka uğradım
GİRİŞ 18.04.2015 15:59 GÜNCELLEME 18.04.2015 20:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hollanda Eredivisie'nin önemli hakemleri arasında gösterilen Türk asıllı Serdar Gözübüyük'ün şikeye karıştığı iddia edildi.
 
Hollanda basınında çıkan iddiaya göre Serdar Gözübüyük, 2009 yılında oynana Veendam-Helmond Sport ve Fortuna Sittard-SC Cambuur maçlarında şikeye karıştı. Almanya'da yürütülen soruşturma sonucunda çıkan iddiaları Serdar Gözübüyük yalanlarken, ''Adımın böyle bir şekilde anılması nedeniyle şoka uğradım. Şunu çok açık belirtmeliyim ki ben kesinlikle masumum. Böyle bir şeyin olma ihtimali yok'' ifadelerini kullandı.
 
Gözübüyük'ün adının karıştığı soruşturmanın davası salı günü Bochum'da görülecek. Başarılı hakem Eredivisie'de bu hafta oynanan PSV-Heerenveen maçını da yönetecek. Federasyon bu iddiaların ardından hakem değişikliğine gitmedi. Bu durum Hollanda basınında federasyonun Gözübüyük'e güveninin bir göstergesi olarak yorumlandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Aysel Kul 8 yıl önce Şikayet Et
    Basarili Türk isadamlarini ve böyle insnalari bir bahene bularak iflaz ettiriyorlar.
    Cevapla
  • m kilinc 8 yıl önce Şikayet Et
    Turk degil hollandaise hake min ismi sikaye karismistir adamlar basarili oldumu alman yok hollandali yok danimarkali pis islere bulastimi turk hayir kardesim adam bal gibi hollandali
    Cevapla