Real'den Barca'ya! Dev transfer iddiası!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın, Real Madrid'in orta saha oyuncusu Isco ile ilgilendiği iddia edildi.

Real'den Barca'ya! Dev transfer iddiası!
Real'den Barca'ya! Dev transfer iddiası!
GİRİŞ 18.04.2015 12:47 GÜNCELLEME 18.04.2015 14:05

İspanyol spor gazetelerinden El Mundo Deportivo, Barcelona'nın, sezon sonunda Katar'a gitmesi beklenen emektar futbolcusu Xavi Hernandez'in yerini Real Madrid'in 22 yaşındaki oyuncusu Isco ile doldurmak istediğini yazdı.

Barcelona Kulübü'ne yakınlığı ile bilinen gazetenin ilk sayfasından verilen haberde, Isco'nun Real Madrid takımında iyi bir sezon geçirmesine rağmen, Luka Modric ve James Rodriguez'in sakatlıklarının bitmesinden sonra ilk 11'deki yerini kaybettiğini ve futbolcunun bundan rahatsız olduğunu savundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile Isco'nun arasında soğukluk olduğunu öne süren gazete, İtalyan teknik adamın basın toplantısında Isco hakkında yöneltilen sorulara ise "Ondan memnunum ve bu takım için çok önemli bir futbolcu. Isco'ya karşı adaletsiz olmadım" cevabını verdiğini hatırlattı.

Haberde, "Isco'nun Real Madrid ile 2018 yılına kadar sözleşmesi ve başka bir kulübe gitmemesi için 150 milyon avroluk bir sözleşme maddesi olmasına rağmen Barcelona, bu futbolcuyu transfer edilebilir olarak görüyor. Isco'nun Barcelona'da Xavi'nin yerini alması yüksek olasılık" denildi.