İngiliz yazardan skandal sözler!

Liverpool Stadında kılınan namazla ilgili değerlendirmelerde bulunan İngiliz yazar Richard Littlejohn büyük tepki çekti.

İngiliz yazardan skandal sözler!
İngiliz yazardan skandal sözler!
GİRİŞ 17.04.2015 15:39 GÜNCELLEME 17.04.2015 15:43
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Liverpool'un stadı Anfield Road'da iki müslüman taraftarın, maçın devre arasında namaz kılması ve bunu fotoğraflayan başka bir taraftarın da 'iğrenç' ifadelerini kullanması İngiltere'de gündemden düşmüyor.

Liverpool, bu davranışı kınayarak kulübün hiçbir ayrıma izin vermeyeceğini vurgularken son olarak Daily Mail'de müslümanların tepkisini çeken bir yazı kaleme alındı.

Richard Littlejohn imzası ile yayınlanan köşe yazısında, namaz kılan Müslüman taraftarlar eleştirilirken, "İnsanlar Anfield'a Shankly'e ibadet etmek için gidiyor. Allah'a yada Almighty'ye (Tek tanrıyı ifade etmek için kullanılan bir terim) değil" sözlerini kullandı.

Richard, "Bir grup Liverpool taraftarı camiye gelse ve cuma namazı sırasında 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin' tezahüratını söylemeye başlasa nasıl olur?" diyerek tepkilerin hedefi oldu.

 

YORUMLAR 20
  • Abdulaziz 8 yıl önce Şikayet Et
    futbol dinimizde haramdır. yezitci kâfirler Hazretı Huseyın efendimizin kafasıyla top oynamışlardır. kendini Müslüman olarak nitelendiren birisinin futbol seyretmesi haramdir
    Cevapla
  • Mantık 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu mantıkla işeyen kafalar yüzünden İslam bu halde.
    Cevapla
  • fatih türkeşan 8 yıl önce Şikayet Et
    KENDİ ÜLKELERİNDE özgürlük varmış gibi dünyayı kandırırlar sağda solda Müslüman öldürürler. hastalıklı adamlar...
    Cevapla
  • Gyan 8 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere'de devlet hoşgörülü olsa da halk İslam'ı hazmedemiyor. Milyonlarca Müslüman var ve endişe ediyorlar. Gelecek bizlerindir.
    Cevapla
  • ZUBEYR 8 yıl önce Şikayet Et
    Namaz temiz olan her yerde kılınır.Ama bilinçli şekilde namaz kılan bir mümin;Futbol gibi boş eğlencelere vakit harcamaz.Allaha ve Ahirete inanan biri ne futbolcu olur nede futbol izler.Şeytan;kafirlerin icadı olan ve Allahı unutturan eğlenceleri insanlara hoş gösterir.Eğer bu kardeşlerimiz stadyumda çalıştıklarından dolayı orada bulunuyorlarsa;Bu yazarı lanetliyorum.
    Cevapla
  • Ümit 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüü size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle