Resmen ayrılıyor! Avrupa'yı sallayacak

Hollanda ekibi PSV'nin genç yıldızı Memphis Depay için kulübünden ayrılık açıklaması geldi.

Resmen ayrılıyor! Avrupa'yı sallayacak
Resmen ayrılıyor! Avrupa'yı sallayacak
GİRİŞ 10.04.2015 17:11 GÜNCELLEME 10.04.2015 17:12

Hollanda ekibi PSV'nin Sportif Direktörü Marcel Brands, genç yıldız Memphis Depay'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Hollanda haber ajansı ANP'ye konuşan Brands, Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan Depay'ın hangi takıma gideceğine ilişkin bir bilgi vermezken, yalnızca "Avrupa'nın en iyi kulüpleri..." demekle yetindi.

İşte Brands'in açıklamaları:

"Depay'ı isteyen bir çok kulüp var. Doğal olarak seçenek oldukça fazla. Bu kulüplerin kim olduğunu soracak olursanız size şunu söyleyebilirim. Avrupa'nın en büyük kulüpleri Depay'ı istiyor. Onun ayrılmasına PSV açısında bakacak olursam ben 1 yıl daha bizde oynamasını arzu ederdim ancak durumu anlamak hiç de zor değil. Ben de Avrupa'nın büyük bir kulübünde yönetici olsaydım Depay'ı hiç düşünmeden alırdım."

"ÜZGÜN AMA GURURLUYUZ..."

"Depay'ın ayrılacak olmasından ötürü üzgünüz. Harika bir yetenek ve muhteşem bir çocuk aramızdan ayrılıyor. Ama akademiden Depay gibi bir oyuncu çıktığı için gururluyuz."

VAN GAAL'İN MANU'SUNA GİDEBİLİR

Öte yandan Ada basınına göre Manchester United, Memphis Depay için kulübüyle anlaşmaya vardı. Genç yıldızın sezon sonu Manchester United'a katılması beklenirken, Kırmızı Şeytanların Depay için 27 - 30 milyon € aralığında bir bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.