Hakan Çalhanoğlu için büyük kapışma!

Bonservisi Bayer Leverkusen'de olan Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu için yeni iddialar ortaya atıldı.

Hakan Çalhanoğlu için büyük kapışma!
Hakan Çalhanoğlu için büyük kapışma!
GİRİŞ 30.03.2015 15:53 GÜNCELLEME 30.03.2015 15:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanyol basını, geçtiğimiz günlerde Hakan Çalhanoğlu'nun özellikle bu sezon yaptığı patlamayla Barcelona'nın gündemine geldiğini ciddi şekilde öne sürürken, bu kez yeni iddialar İtalya'dan geldi.

İtalyan basınında, Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı kiralayan Roma ve ligin en güçlü kadrosuna sahip olan Juventus'un yaz transfer döneminde Leverkusen'den Hakan'ı kopartabilmek için girişimlerde bulunacağını belirtildi.

Haberin devamında Roma ve Juventus'un, 21 yaşındaki Türk futbolcuyu alabilmenin zor olduğunu bilmesine rağmen, Avrupa'nın önde gelen ekipleriyle Hakan'ın transferi için yarış haline gireceği vurgulandı.

Roma ile Juventus'un dışında Barcelona, Arsenal ve Liverpool'un uzun süredir hakan Çalhanoğlu'nu izlediği ve yaz aylarında bu transfer için kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı ifade edildi.

Öte yandan Hamburg'dan 14,5 milyon euro karşılığında transfer olan ve 5 yıllık sözleşmenin altına imza atan Hakan Çalhanoğlu'nun satılması halinde Bayer Leverkusen'e çok büyük bir gelir elde edeceği kaydedildi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • talha 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam gercekten oynuyor. bu adam inanin samimi soyluyorum gelecekte cok isler yapar, sadece ihtiyaci olan destek milli takimda iyi gercek bir teknik adamla cok iyi seyler yapar IKINCI sinif fatih terimle sadece yanar gider
    Cevapla