Pogba'ya bir dünya devi daha talip!

Önce La Stampa, ardından the Telegraph gazeteleri Manchester United'ın Paul Pogba'yı kadrosuna katmak istediğini sayfalarına taşıdı.

Pogba'ya bir dünya devi daha talip!
Pogba'ya bir dünya devi daha talip!
GİRİŞ 30.03.2015 13:10 GÜNCELLEME 30.03.2015 13:10

Genç orta saha oyuncusu için son iddia da İspanya'dan geldi. Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo, manşetinden verdiği haberde Barcelona'nın Fransız oyuncu için devreye girdiğini öne sürdü.

Bordo-mavili ekibin takımdan ayrılacak Xavi'nin yerini bu oyuncuyla doldurmak istediği ve yeni bir planı devreye sokacağı iddia edildi. Habere göre, 2016 Ocak ayına kadar transfer yasağı olan Barcelona, Pogba'nın transferi konusunda Juventus'la anlaştığı takdirde, Fransız oyuncu yasağın bitimine kadar İtalyan ekibinde kiralık oynayacak. Barcelona yönetimi ile Juventus yönetimi arasındaki ilişkilerin iyi olduğu ve Pogba için Barcelona'nın hatırı sayılır bir rakamı verebileceği de kaydedildi.

DEVLERİN GÖZDESİ

Paul Pogba, Manchester United ve Barcelona'nın yanısıra, Avrupa'nın diğer dev takımları ile de anıldı. Bir başka İspanyol ekibi Real Madrid, Pogba için Zinedine Zidane'ı devreye sokmuş; ancak oyuncunun menajeri Mino Raiola, Real Madrid'in oyuncuları kağıt gibi harcadığını söyleyerek Beyazlara mesafeli yaklaşmıştı.

Paul Pogba için Premier Lig devi Manchester City ile Paris Saint Germain şampiyonu Paris Saint Germain'in de  devreye girmişti.