Fransa ayağa kalktı! "Defol git ibrahimovic!"

PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic, yaptığı açıklamalar sebebiyle özür diledi.

Fransa ayağa kalktı! "Defol git ibrahimovic!"
Fransa ayağa kalktı! "Defol git ibrahimovic!"
GİRİŞ 16.03.2015 15:40 GÜNCELLEME 16.03.2015 15:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Paris Saint Germain’in yıldız ismi Zlatan Ibrahimovic, 3-2 kaybettikleri Bordeaux maçının ardından adeta patladı ve çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı.

PSG’nin iki golünü de atan Ibrahimovic, maçtan sonra hakem Lionel Jaffredo hakkında ağır ifadeler kullanmış ve "15 yıllık futbol yaşantısında böyle bir hakem görmedim. Bu b*ktan ülke PSG'yi hak etmiyor." diye konuşmuştu.

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Kulübün resmi web sayfasına konuşan Zlatan, aslında yanlış anlaşıldığını söylerken, "Sözlerim Fransa ve Fransız halkına değildi. Sadece futbol için konuştum. Yanlış anlayanlardan özür diliyorum." dedi.

"ÜZGÜN OLMASI HAKLI OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ"

Ibrahimovic'e tepki gösterenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Patrick Kanner ve aşırı sağcı Ulusal Cephe Lideri Marine Le Pen de yer aldı. Kanner, Twitter üzerinden paylaştığı mesajda "Ibrahimovic'in üzüntüsünü dile getirmesi hakeme ve onu ağırlayan ülkesine hakaretlerini haklı gösteremez" ifadesini kullandı.
      
Marine Le Pen ise sosyal medyada yayımladığı mesajda, "Fransa'yı böyle değerlendiren insanlar ülkeden defolup gitmeli" cümlesiyle tepkisini dile getirdi.
      
Ibrahimovic hakkında maçın hakemi Lionel Jaffredo'nun rapor hazırlaması halinde Fransa Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor.

YORUMLAR 15
  • fsm 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaw nerde ifade ozgurluguu
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    tencere dibin kara seninki benden kara.Milletime haber sitesinden uyarım şu ki unutmayın birgün baba ocağına döneceksinz bunlar hümanist insancıl demokrat falan değil tam tersine bilin ona göre yaşayın oralarda
    Cevapla
  • kosovalı 9 yıl önce Şikayet Et
    fenere gel ibra .en az 2 yıl bomba gibi oynarsın..bıktık kazma emenikeden kuyttan selçuktan bekirden azizden ismalden
    Cevapla
  • Gyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bosnalı ve Hırvat ana babadan doğup İsveçli olan, dinini ve köklerini bırakıp başka ülkenin kahramanı olan adamdan Fransa'ya mı sadakat bekliyorlardı?
    Cevapla
  • JE SUIS IBRAHIMOVIC 9 yıl önce Şikayet Et
    bes ifade ozgurlugu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle