Hz. Muhammed'e hakaret sonu oldu

Glasgow Rangers Teknik Direktörü Chris Graham, paylaştığı karikatür yüzünden görevinden ayrıldı.

Hz. Muhammed'e hakaret sonu oldu
Hz. Muhammed'e hakaret sonu oldu
GİRİŞ 15.03.2015 06:25 GÜNCELLEME 15.03.2015 16:34
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

İskoçya'nın köklü kulüplerinden Glasgow Rangers'ta daha bir hafta önce teknik direktör olarak göreve başlayan Chris Graham, paylaştığı karikatür sebebiyle istifa etti.

Hz.Muhammed'e hakaret içeren bir karikatürü sosyal medya hesabından paylaşan Graham, gördüğü yoğun tepkiler nedeniyle Rangers'taki görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Daha önce de Manchester United, oyuncu izleme komitesinden birini benzer bir sebepten dolayı işten çıkarmıştı.

YORUMLAR 33
  • Emin Ömer ALİ 9 yıl önce Şikayet Et
    MÜ'MİN MARŞI Heyhat! İslamiyet güneş gibidir üflemekle sönmez; Mü'minin ruhundaki imanla yanan bu meş'ale sönmez O Aleyhissalâtü Vesselâm'ın davasıdır, gizlenmez; O peygamberindir, ümmetindir sahipsiz olmaz Sataşma! Gafil ahmak, bu hak din islamdır Bu yolda ölmek bir şehadet... Geri durmak da nedir Yoksa boğacaktır seni dökeceğin kanlar En yüksek gür sadâ, İslâm'ın sadâsı olacaktır Kur'an nurudur zulmette selâmetin rehberi, ehli imanın kuvveti Heyhat! Şaşarım senin aklına. Kim söndürecekmiş bu güneşi Ayetler deryasından kükreyip gözlere gösterir gizli hakaiki Tabiat ve esbabın perdesini de yırtar o hitab-ı Yezdanî
    Cevapla
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunu ve efendimiz S.A.V.'e hakaret eden Önder Sav'ın, Efgan Ala'nın (tövbe etmezlerse) cezasını elbet verecek, cehennemin dibine atacaktır inşallah.
    Cevapla
  • HÜD 38-39 9 yıl önce Şikayet Et
    38-Nuh Gemiyi yapıyordu, kavminden bazı ileri gelen gruplar, onun yanından gelip geçtikçe, onunla alay ediyorlardı. Nuh dedi ki: «Bizimle eğleniyorsunuz, biz de sizinle tıpkı bizimle eğlendiğiniz gibi alay edip eğleneceğiz.» 39-O perişan edici azabın kime geleceğini ve o sürekli azabın kimin başına ineceğini ilerde bileceksiniz.
    Cevapla
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    insanligi karanliktan aydinliga cikaran peygambere saygisizlik eden hakaret eden kafirleri allah iislah etsin islah olmazlarsa kahhar ismiyle kahretsin
    Cevapla
  • hiko 9 yıl önce Şikayet Et
    neden ya anlamiyorum paylasacak o kadar cok sey var. inanmazsin, sevmezsin, saygi duymazsin ama bu sana kalsin veya kendi yakin cevrenle paylas. amacin ne ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle