Simeone döneminin en büyük düşüşü

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, ligde üçüncü sırayı kaybetmelerine rağmen üçüncülüğü geri alacaklarını savundu.

Simeone döneminin en büyük düşüşü
Simeone döneminin en büyük düşüşü
GİRİŞ 15.03.2015 02:51 GÜNCELLEME 15.03.2015 02:51

Ligde oynadığı son 2 maçta 4 puan bırakan Atletico Madrid'de şampiyonluk ümidi sona ererken, Şampiyonlar Ligi bileti de sıkıntıya girdi.Teknik direktör Diego Simeone ise üçüncü sırayı koruyacaklarına inandığını belirtti.

Üstüste 4 maçtır kazanamayan ve son 3 deplasman maçında gol atmayı dahi başaramayan Atletico'da ''patron'' Simeone; "Üçüncü sırayı kaybetmeyeceğiz, lig daha bitmedi. Valencia sıralamada üstümüze çıkmış olabilir. İyi de futbol oynuyorlar. Biz gol atmakta çok güçlü çekiyoruz ama pozisyon üretme konusunda bir sıkıntımız yok. Ancak, takım bugün bir kez daha, son dönemlerde sık sık olduğu gibi maçın ritmini kaybetmeden oynamayı sürdürdü. Kaybedecek bir futbol oynamadık ve oyunu sürekli kontrol altında tuttuk. Harika mücadele ettik ve 10 kişiyle neredeyse maçı kazanıyorduk" dedi.

18 yıl sonra Atletico Madrid'e şampiyonluk kazandıran Diego Simeone, 2011 sonlarında aldığı takımıyla ilk kez bu kadar kötü bir form durumuyla karşı karşıya kaldı.