UEFA'dan Mancini'ye büyük şok

UEFA'nın Finansal Fair Play soruşturması altında bulunan Inter kulübüne transfer yasağının gelebileceği öne sürüldü.

UEFA'dan Mancini'ye büyük şok
UEFA'dan Mancini'ye büyük şok
GİRİŞ 04.03.2015 12:28 GÜNCELLEME 04.03.2015 13:37

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, mali konudan sıkıntılı iki İtalyan ekibi Inter ve Roma ile ilgili kararlar verilmek üzere.

Nyon'dan gelen söylentiler baz alınarak hazırlanan haberde Inter'e gelecek cezanın daha ağır olacağı, Roma Kulübü'ne ise daha hafif bir ceza verileceği bildirildi. Değerlendirme komitesinin ocak ayındaki ara transfer döneminde gerçekleştirilen transferleri de hesaba katarak, gelirleri ve giderleri göz önünde bulundurarak yeni bir değerlendirme yaptığı belirtildi.

Inter Kulübü'nün 6-7 milyon euroluk bir ceza ile karşı karşıya kalabileceği, buna ek olarak Avrupa kupalarındaki kadrosundan eksiltmeye gidilebileceği, 24 kişilik kadrosunun 21 kişiye düşürülebileceği bildirildi. Buna alternatif olarak Milano ekibinin, son olarak kadrosuna kattığı isimler yerine genç takımından oyuncuları kullanmak zorunda bırakılabileceği belirtildi. 

Roma'yı ise daha hafif cezaların beklediği, sarı-kırmızılılara UEFA kadrosunda bir azaltma cezası verilmeyeceği, ancak onların da bazı finansal yaptırımlarla yüzleşebileceği kaydedildi.