Taraftardan Arda'ya 'ayakkabı' göndermesi

Sevilla-Atletico Madrid maçında Sevillalı taraftarlar, Barcelona maçında ayakkabı fırlatan Arda Turan'a tezahüratla gönderme yaptı.

Taraftardan Arda'ya 'ayakkabı' göndermesi
Taraftardan Arda'ya 'ayakkabı' göndermesi
GİRİŞ 02.03.2015 00:47 GÜNCELLEME 02.03.2015 00:47

İlk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, maçın 58. dakikasında yerini Fernando Torres'e bırakırken, Sevilla taraftarlarının hedefindeki isim Arda oldu. Kral Kupası'nda oynanan Atletico Madrid-Barcelona maçında Arda Turan'ın ayakkabısını fırlatma olayını hatırlayan Sevillalı taraftarlar, oyuncu değişiminden dolayı saha kenarına gelen Türk futbolcu için "Ayakkabıyı fırlat Arda, ayakkabıyı fırlat" diye bağırdı.

Bu arada, Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, golsüz biten karşılaşma sonrası, "Direkt bir rakibe karşı alınmış iyi bir puan" şeklinde konuştu.

Öte yandan, 25. hafta maçlarında lider Real Madrid de sahasında Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. Haftanın en karlı takımı, deplasmanda Granada'yı 3-1 yenen Barcelona olurken, şampiyonluk yarışında Real Madrid (61) ile 2. Barcelona (59) arasındaki puan farkı 2'ye indi. Atletico Madrid, 54 puanla 3. sırada kalırken, dördüncü Valencia ise Real Sociedad'ı 2-0 yenerek puanını 53'e yükseltti.