Barcelona transfer bombasını patlıyor!

Barcelona başkanı Josep Maria Bartomeu, Paul Pogba'nın transferi için oyuncunun menajeri ile kulüp binasında ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Barcelona transfer bombasını patlıyor!
Barcelona transfer bombasını patlıyor!
GİRİŞ 28.02.2015 11:19 GÜNCELLEME 28.02.2015 11:19

La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Barcelona, transfer yasağına rağmen Juventus'un yıldızı Paul Pogba'nın menajeriyle transfer için görüşmelere başladı.

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Pogba'nın menajeri Mino Raiola ile kulüp binasında ilk kez görüşme masasına oturdu ve Juventus'un şartlarını öğrendi. Raiola, bu transfer için İtalyan kulübü ve oyuncunun alacağı ücretler dahil 100 milyon Euro'luk bir bütçe gerektiğini anlattı.

Barcelona, bu transferi gerçekleştirse ve anlaşma sağlasa dahi, FIFA'nın verdiği Ocak 2016'ya kadar transfer cezası nedeniyle Pogba'ya formayı giydiremeyecek. Barca'nın planının ise resmi imzalar atıldıktan sonra Fransız oyuncuyu Juventus'ta kiralık olarak tutmak ve cezanın tamamlanmasından sonra Barcelona forması giydirmek olduğu belirtildi.

İspanyol devinin bu transfer için cezanın bitmesini beklemeden imza atmayı deneyeceği, çünkü Real Madrid'in de Pogba için girişimleri olduğu ifade edildi.

KAYNAK: SPORX