Kazım'dan Sinan Engin'e "dana" cevabı!

Feyenoor'da forma giyen milli futbolcu Colin Kazım Richards, kendisi hakkında ağır ithamlarda bulunan Sinan Engin'e yanıt verdi.

Kazım'dan Sinan Engin'e "dana" cevabı!
Kazım'dan Sinan Engin'e "dana" cevabı!
GİRİŞ 23.02.2015 14:44 GÜNCELLEME 23.02.2015 14:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hollanda ekiplerinden Feyenoor'da forma giyen milli futbolcu Colin Kazım Richards, kendisi hakkında ağır ithamlarda bulunan Sinan Engin'e yanıt verdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Sinan Engin, Colin Kazım'ın Türkçe konuşamamasına büyük tepki gösterirken, "tam bir dana" benzetmesinde bulundu. Sneijder'in eşi Yolanthe'nin bile Kazım'dan daha iyi Türkçe konuştuğunu belirten Sinan Engin, milli takıma davet bekleyen futbolcunun Terim tarafından çağrılmayacağını da sözlerine ekledi.

Bu yorumlar üzerine Hürriyet Gazetesi'ne konuşan Colin Kazım hakkında söylenenlere yanıt verdi. İşte Colin Kazım Richards'ın kendisine "dana" diyen Engin'e cevabı;

"Bu tip kişilerin seviyesiz yorumlarını ciddiye almıyorum. Fatih Terim başkalarının sözüyle değil kendi doğrularıyla yaşayan biridir. Milli takıma davet ederse koşarak gelirim ancak çağırmazsa da kararına her zaman saygı duyarım. Türkçe bilmediğim konusuna gelecek olursak. Bu konunun büyütülmesine anlam veremiyorum. Türkçe dersleri aldım ve dilimizi biliyorum ancak kendimi en iyi İngilizce ile ifade ettiğimi düşünüyorum.Bu bir tercih meselesidir ve bunun yargılanmasına bir anlam veremiyorum.

Beni karalamak isteyenlere en iyi cevabı da sahada verdiğimi düşünüyorum. Bana karşı ön yargılı olan kişiler ne yaparsam yapayım beni engellemek için her şeyi yapıyorlar. Ben bir Türk futbolcusuyum ve bundan gurur duyuyorum"

YORUMLAR 1
  • helal 9 yıl önce Şikayet Et
    saygılı durusun yeter
    Cevapla