Flaş açıklama! "G.Saraylıyım, Hakan Şükür idolüm"

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına yaptığı açıklamalarla ses getirdi.

Flaş açıklama! "G.Saraylıyım, Hakan Şükür idolüm"
Flaş açıklama! "G.Saraylıyım, Hakan Şükür idolüm"
GİRİŞ 20.02.2015 16:56 GÜNCELLEME 20.02.2015 16:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bayer Leverkusen'de yıldızı her geçen gün daha çok parlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, özel hayatı, milli takım tercihi ve Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu. 21 yaşındaki oyuncu, Alman Kölner Express gazetesine verdiği röportajda, çarpıcı ifadeler kullandı.
 

Sezon başında Hamburg'dan Bayer Leverkusen'e transfer olan Çalhanoğlu, o dönem özellikle sosyal medya hesabı üzerinden tehditler aldığını belirterek, "Ben kendisine güvenen kimseden korkmayan biriyim. Hamburg'da 11 gol kaydettim. Giderken de kulübe para kazandırdım. Benim için 14.5 milyon euro bonservis ödediler. Sonra birden taraftarlar tarafından hain ilan edildim ve hakaretlere maruz kaldım. Bu süreçte bana destek olan aileme müteşekkirim" dedi.

Hakan çok paralar kazanmasıyla hayatında bazı değişikliklerin meydana geldiğini de itiraf ederek, "Babam şimdi Leverkusen'de de bana çok yardımcı oluyor. Banka hesabımı kontrol ediyor. Çünkü bu meblağlarla uğraşmam zor. Kazandığım paraları kıskanan ve çekemeyenler çok var. Bunu şimdi fark ediyorum" diye konuştu.

"Almanya benim evim" 

Hakan Çalhanoğlu şöyle devam etti: "Futbolda hedeflerim var.  Bir gün takımımla şampiyonluğa ulaşacağıma inanıyorum. Bayer Leverkusen'i bu yüzden seçtim. Burada daha kolay olabileceğini düşündüm. Ancak yurt dışında değil de, Almanya'da bir kulübe gitmek istiyordum. Burada doğdum burası benim evim" diye konuştu.

"Türkiye'yi seçtiğim için..."

Leverkusenli yıldız, "Ama Türkiye için oynuyorsun. Almanya Dünya şampiyonu oldu. Bu kararından dolayı pişmanlık duyuyor musun?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Almanya'da u-16'da oynadığım zaman Almanya Futbol Federasyonu ile kontağım koptu. Türkiye daha istekliydi. Sonra ben de kalpten Türkiye forması giymeyi istedim. Küçük bir çocukken bile büyük bir Galatasaray taraftarıydım. Hakan Şükür benim idolümdü. Aldığım karardan dolayı pişmanlık duymuyorum".

YORUMLAR 4
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bize gel hakan yeni hagi olursun
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    Şaşılacak birşey yok tüm gurbetçiler galatasaraylıdır...
    Cevapla
  • OSMANLI TOKATI 9 yıl önce Şikayet Et
    dogrudur ama eksik sadece avrupa kupalarinda oynarkene .....yoksa hic sevmem galatasarayi
    Cevapla
  • cihan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakanida al git çalhan...
    Cevapla