Arda Turan için flaş transfer gelişmesi!

A Milli futbolcu Arda Turan'ın sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanması devlerin iştahını kabarttı.

Arda Turan için flaş transfer gelişmesi!
Arda Turan için flaş transfer gelişmesi!
GİRİŞ 01.02.2015 14:06 GÜNCELLEME 01.02.2015 14:06

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de top koşturan A Milli futbolcu Arda Turan için bir süre önce gündeme gelen transfer iddiaları, yeniden kendisini göstermeye başladı.

İspanyol basınında yer alan, "Arda için Liverpool ve Arsenal takibini sürdürüyor" haberleri Ada gazetelerine düşerken, Atletico Madrid'in iyi bir teklif gelmesi halinde Arda'yı göndermeyi düşünmeye başladığı yazıldı.

8 KULÜP BİRDEN

Liverpool ve Arsenal'in Arda Turan için devreye girdiğini sayfalarına taşıyan İngiliz gazeteleri; Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Manchester United, Inter, AC Milan ile AS Roma'nın da transfer yarışına girebileceğini duyurdu.

28 yaşındaki oyuncu için tam 8 dünya devinin adı geçerken 29 milyon euroluk değer biçilen ve serbest kalma maddesi 41 milyon euro olan A Milli yıldızın sözleşmesinin 2017 yılına kadar devam ettiği hatırlatıldı

MENAJERİ AÇIKLAMIŞTI

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Bu sezon sonunda yani 28 yaşında bir transfer yapmalı diye düşünüyoruz. Bu transfer de olacaksa Avrupa’nın ilk 8 takımından birine olmalı. Aksi takdirde yapmayız" sözleriyle oyuncunun sezon sonunda İspanya'ya veda edebileceğinin ilk sinyallerini vermişti.