Arda yine gündemde! Bu kez pasta polemiği

Atletico Madrid ile Barcelona arasında oynanan karşılaşmada Arda Turan'ın ayakkabı fırlatması, İspanya'da gündemden düşmüyor.

Arda yine gündemde! Bu kez pasta polemiği
Arda yine gündemde! Bu kez pasta polemiği
GİRİŞ 30.01.2015 16:53 GÜNCELLEME 30.01.2015 16:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın, 28. yaş gününü kutlayan arkadaşlarıyla restoranda yediği yemeğin ardından kendisine üzerinde Atletico Madrid armalı krampon şeklinde pasta hediye edilmesi, İspanyol basınında polemiklere yol açtı.
 

İspanyol basınında Arda Turan'ın kramponlu pastayla çekilen fotoğrafının yayımlanmasının ardından sosyal medyada milli futbolcuya tepki gösteren yorumlar yer aldı.

Atletico Madrid yöneticilerinden Clemente Villaverde, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, "Arda'nın hareketi yanlış ve bunun onaylanabilecek hiçbir yanı yok. Saha içindeki sinirini anlayabiliriz ama böyle bir hareket yapılmaz. Gördüğü sarı kartı uygun bir karar olarak görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberlerde, Arda'nın hareketinin kulüpte tepkilere yol açtığı ve milli futbolcunun buna benzer olaylara karışmaması yönünde yöneticiler tarafından uyarıldığı da belirtildi.

La Liga'da yarın oynayacakları Eibar maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise "Arda'nın hareketi nedeniyle özür dilemesini düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bu olay geçmişte kaldı. Gerçekten aklımda Eibar maçı dışında bir şey yok" cevabını verdi.

YORUMLAR 6
  • hayrullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Ezik arda. sen kimsin arkadas? messi ronaldo bale ne gune duruyor madem ayakkabi firlatilicak. ki onlarda firlatmaz. kendini gelistiremeyen okumayan cahil magazin sever, kopegin bile en yetenekli ciktigi ulkenin cahil halki tarafindan pohpohlanan havalanan bir tipsin sadece. yilin komedisi aciz insanisin
    Cevapla
  • Talha 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail bayrağında bulunan amblem 6 köşelidir, Üçgen içinde Üçgen şeklinde. Buna bir nevi siyonizmin mührü de diyebiliriz. Kare içerisinde kare(8 köşeli) olanı ise Osmanlıdan kalma islami bir motiftir. Zamanında Hacı Bektaşı Veli tarafından dergah mührü olarak da kullanılmıştır. Bu ikisini birbirine karıştırmayalım.
    Cevapla
  • sami aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    benmi yanlış görüyorüm pastada siyonist israil amblemi var
    Cevapla
  • poiofbvbjn 9 yıl önce Şikayet Et
    haklisin
    Cevapla
  • faik 9 yıl önce Şikayet Et
    sen yanlış görüyorsun git biraz uyu
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Messi ve ronaldo bile bunun kadar sov yapmiyor be, kendini rezil etti tum dunyaya, simardi turkiyeden baska kimse simartmiyor ki bunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle