Arda için olay yorum: Irak'lı Müslüman gibi...

Atletico Madrid - Barcelona maçında sinirlenip ayakkabısını fırlatan Arda için İspanyol basını ilginç ifadelere yer verdi.

Arda için olay yorum: Irak'lı Müslüman gibi...
Arda için olay yorum: Irak'lı Müslüman gibi...
GİRİŞ 29.01.2015 12:08 GÜNCELLEME 29.01.2015 12:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanşında oynanan Atletico Madrid-Barcelona maçında bir pozisyonda hakeme sinirlenip, kramponunu fırlatan Arda Turan, İspanya başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde sosyal medyada gecenin konusu oldu.

Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde, 2008 yılında Irak Başbakanı Nuri el-Maliki ile basın toplantısı sırasında Iraklı bir gazetecinin ABD Başkanı George W. Bush'a attığı ayakkabı olayı ile Arda Turan'ın maç sırasında fırlattığı krampon arasında bağlantı kurularak, yorumlar yapıldı.

"Iraklı Müslüman gibi ayakkabısını fırlatıyor"

Milli futbolcunun gol attıktan sonra Müslüman olmasından dolayı secdeye vararak golünü kutladığı hatırlatılarak, "Arda, öfkelendiği zaman da Iraklı Müslüman gibi ayakkabısını fırlatıyor" ifadesi kullanıldı.

İspanyol gazetelerindeki maçla ilgili haberlerde "Arda aklını kaybetti" ifadesi ön plana çıktı.

Marca gazetesi pozisyonla ilgili, "Arda'nın maç sırasında bize hediye ettiği iki teknik güzel hareket, üzücü bir şekilde maçın yan hakemine karşı attığı ayakkabının gölgesinde kaldı. Aklını kaybetti ve cezası kırmızı kart olmalıydı" ifadelerine yer verdi.

El Mundo Deportivo da "Herkes onun ayakkabılarından çok şey bekliyor ama dünkü hareketi kimse beklemiyordu. Simeone, sadece Kral Kupası'nı değil, La Liga'yı da mahvedeceğini anlayınca Arda'yı oyundan aldı" diye yazdı.

YORUMLAR 1
  • yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    frenk kafiri gibi tüm insanlığı öldürmek için atom bombası atmıyor,ıraklı filistinli gibi ayakkabısını fırlatıyor.
    Cevapla