Salih Uçan pes etti! Yuvaya dönüyor

Fenerbahçe'nin devre arasında transfer yapıp yapmayacağı merakla beklenirken, ortaya önemli bir iddia atıldı...

Salih Uçan pes etti! Yuvaya dönüyor
Salih Uçan pes etti! Yuvaya dönüyor
GİRİŞ 22.12.2014 08:36 GÜNCELLEME 22.12.2014 11:51

Sarı-lacivertlilerin sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına Roma'ya kiraladığı Salih Uçan'ın devre arasında ya da sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönebileceği bildirildi. Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini ile bir görüşme yapan ve kupa maçları oynanmadan kiralanmama garantisi alan Salih Uçan'ın, kupa sonrası kiralanma durumunda Fenerbahçe dışında bir takıma gitmek istemediği bildirildi.

"KAPIMIZ SANA AÇIK"

Eski teknik direktör Ersun Yanal tarafından fazla şans verilmeyen oyuncunun, İsmail Kartal yönetiminde daha fazla şans bulacağına inandığı ve bu nedenle takıma geri dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Fenerbahçe yönetimi de "Sana kapımız her zaman açık" diyerek genç oyuncusuna moral aşılıyor. Samandıra ekibi ise, Salih ile sürekli temas halinde. İsmail Kartal'ın da Salih'in dönüşüne yeşil ışık yakacağı ifade ediliyor.

ROMA FORMASIYLA 1 DAKİKA

Salih Uçan, Roma formasıyla Serie A'da 1 dakika süre buldu. Takımının Chievo'yu 3-0 yendiği maçta 89. dakikada Radja Nainggolan'ın yerine girdi.

Salih'in durumu, ocak ayı içerisinde oynanacak İtalya kupası maçlarıyla netlik kazanacak. Teknik direktör Rudi Garcia'nın raporuna göre Salih'in geleceği belli olacak.