Mancini: Arsenal'i çalıştırmak istiyorum

Inter'in yeni hocası Roberto Mancini, gelecekte İngiliz ekibi Arsenal'i çalıştırmak istediğini dile getirdi.

Mancini: Arsenal'i çalıştırmak istiyorum
Mancini: Arsenal'i çalıştırmak istiyorum
GİRİŞ 27.11.2014 09:43 GÜNCELLEME 27.11.2014 09:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Daha önce Galatasaray'ı da çalıştıran İtalyan teknik adam, Walter Mazzari'nin ayrılmasının ardından eski takımı Inter'de göreve başladı.

İtalyan basınına konuşan Mancini, "Arsenal'i çalıştırmayı çok istiyorum. Özel ve etkileyici bir takım. Ama daha zamanı var" ifadelerini kullandı.

Gelecekle ilgili konuşan Mancini, "60 yaşıma geldiğimde kendimi nerede görüyorum? İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak" şeklinde konuştu.

Premier Lig'de 2012'de 50 hafta boyunca Manchester City'nin başında olan Mancini, İngiliz ekibini uzun süre sonra şampiyon yapmayı başarmıştı.

YORUMLAR 2
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    m.city kadrosuyla tüm kupaları almalıydı.
    Cevapla
  • kuzey kk 9 yıl önce Şikayet Et
    tabı calıstırırsın arsenalde oyle dıyordu Arsene Wenger hayattayken veya kendı ıstegıyle bırakmadıgı surece o takımı calıstıramazssın.adamlarda istikrar denen birsey var arsenal ve liverpool ingterenin en iyi taraftarina sahip asla yalniz birakmaz kluplerini kume de dusse alkislarlar mancini m city sampiyon yapti dogru elindeki kadroyla acik ara sampiyon yapmasi lazimdi son hafta averajla sampiyon yapti basarimi bu sizce.28 yasindayim london da yasiyorum o kadroyu bana versinler en kotu ilk 4 icinde kalirim DDD
    Cevapla