Podolski'den tepki: Bir palyaço değilim

Podolski, kadroya girememesinden dert yanarak, "Sözleşmesini yedek kulübesinde dolduracak bir palyaço değilim" dedi.

Podolski'den tepki: Bir palyaço değilim
Podolski'den tepki: Bir palyaço değilim
GİRİŞ 24.11.2014 19:41 GÜNCELLEME 24.11.2014 19:41

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Alman futbolcusu Lukas Podolski, kadroya girememesinden dert yanarak, "Sözleşmesini yedek kulübesinde dolduracak bir palyaço değilim" dedi.

Podolski, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, Londra kulübünün teknik direktörü Arsene Wenger'den kendisine adilce şans verilmesini isteyerek, "Bırakın oynayayım. Eğer 10 kez oynar ve orada kendimi gösteremezsem o zaman arka sıraya geçmesini bilirim" ifadelerini kullandı.

Bu sezon yalnızca 170 dakika forma giyen Podolski, "Londra ve kulübümden memnunum ama içinde bulunduğum durum hoşuma gitmiyor. Sözleşmesini yedek kulübesinde dolduracak bir palyaço değilim" diye konuştu.

Teknik direktör Wenger, daha önce verdiği bir demeçte, Arsenal'dan ayrılacağı haberleri çıkan Podolski'yi satmayı düşünmediklerini söylemişti.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ise 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde oynadıkları Cebelitarık maçı sonrası Podoslki'nin kulübünde daha fazla forma giymesinin gerekli olduğuna dikkati çekmişti.

Alman medyası, 29 yaşındaki futbolcunun Arsenal'de forma şansı bulamaması nedeniyle milli takım kariyerinin de tehlikeye girebileceği yorumunda bulunuyor.