Gutierrez'den şok açıklama! Kanser...

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın yıldız futbolcusu Jonas Gutierrez, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

 Gutierrez'den şok açıklama! Kanser...
Gutierrez'den şok açıklama! Kanser...
GİRİŞ 17.09.2014 15:41 GÜNCELLEME 17.09.2014 15:41

Arjantin'de yayınlanan bir televizyon programında konuşan Arjantinli oyuncu, ülkesinde geçen yıl yaptırdığı kontrollerde testis kanserine yakalandığını öğrendiğini ve kemoterapi gördüğünü söyledi.

Bu durumu öğrendiğinde büyük üzüntü yaşadığını belirten Gutierrez, "Kasıklarımda çok ağrı vardı ve ultrasonda sol testisimde tümör çıktı. Kanser olduğumu öğrenince ağlayarak eve geldim" dedi.

Girdiği ameliyatın ardından tedavisinin ülkesinde devam ettiğini ve Newcastle United ile sözleşmesinde sağlık sorunlarının karşılanmasıyla ilgili özel madde olmasına rağmen tedavi masraflarını üstlendiğini belirten 31 yaşındaki oyuncu, "Para değil, sağlık önemli. Kemoterapi görmek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşları Ezequiel Lavezzi, Martin Demichelis, Gabriel Heinze ve Fabricio Coloccini'nin tedavi sürecinde kendisiyle yakından ilgilendiğini belirten Gutierrez, "Hayatımın en zor maçını oynuyorum. Böyle sorunlar yaşadığınızda hayatınızdaki önemli şeyleri düşünmeye başlıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Gutierrez, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından kendine destek veren sevenlerine de teşekkür etti.

Arjantin Milli Takımı'nda da 22 kez forma giyen orta saha oyuncusu, Newcastle United'ta çıktığı 195 karşılaşmada 11 gol ve 26 asist kaydetmişti.