Di Maria kendine geldi, ManU coştu!

Rakibini 4-0'lık skorla sahadan silen ManU, 3 puanla tanışırken günün öne çıkan ismi 1 gol 1 asistle Angel Di Maria oldu.

Di Maria kendine geldi, ManU coştu!
Di Maria kendine geldi, ManU coştu!
GİRİŞ 14.09.2014 20:24 GÜNCELLEME 14.09.2014 20:24

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Manchester United, Queens Park Rangers'ı konuk etti.

Old Trafford'daki mücadeleye istekli başlayan taraf Van Gaal'in takımı oldu. Etkili hücum silahları bir bir QPR defansını zorlarken beklenen gol 24'te geldi. Kırmızı Şeytanlar'ın Real Madrid'den transferi Angel Di Maria kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti ve orta-şut karışımı yaptığı vuruşa dokunan olmayınca top QPR ağlarını salladı: 1-0.

Golden sonra vites düşürmeyen ManU, 36. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Günün etkili ismi Di Maria'nın sürüklediği atakta Wayne Rooney topu ceza sahası dışındaki Ander Herrea'ya çıkardı ve İspanyol orta saha net bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Ataklarında hız kesmeyen Manchester United devre bitmeden bir gol daha bularak adeta QPR'in fişini çekti. Ev sahibi takımın ikinci golündeki roller bu kez değişti ve Herrera takım arkadaşı Rooney'ye asisti yaptı. Kaptanın bu golü ayrıca ilk 45 dakikanın skoru da oldu: 3-0.

Üstün oyununu ikinci yarıya da taşıyan United, Di Maria'nın önderliğinde farkı 4'e çıkardı. Arjantinli yıldız, QPR defansının kademe hatasını iyi okudu ve ceza sahası içindeki Juan Mata'ya asisti yaptı.

Manchester United ligin ilk haftalarında sıkça eleştirilen oyun kurgusunu bu maçta başarıyla sergilerken flaş transfer Radamel Falcao 67. dakikada oyuna dahil oldu.

Kalan dakikalar United'ın rolantiye aldığı oyun çerçevesinde geçti ve mücadele 4-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle noktalandı.

İlk galibiyetini elde eden ManU 5 puana yükselirken QPR ise 3 puanda kaldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL