Ronaldo: Konuşursam manşet olurum!

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo transfer dönemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ronaldo: Konuşursam manşet olurum!
Ronaldo: Konuşursam manşet olurum!
GİRİŞ 02.09.2014 11:15 GÜNCELLEME 02.09.2014 11:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Takımdaki değişikliklerin fayda sağlamasını umduğunu belirten Portekizli yıldız, üzeri kapalı bir şekilde eleştirilerde bulunurken,"Bazı düşüncelerim var, ancak söylersem yarın manşet olurum. Eğer başkan transfer yapmanın doğru olduğun düşünerek, bazı isimlerin de ayrılması kararını verdiyse buna saygı duymalıyız. Yeni oyuncularla oyun stili değişecek. Umarım oyunumuz pozitif yönde etkilenir. İyi oyuncuları kadromuza kattık. Di Maria ve Xabi Alonso bizim için çok önemli oyunculardı. Ancak gittiler ve gelenlerle mutlu olmak zorundayız. İyi olacağımıza eminim" ifadelerini kullandı.

"1 HAFTAYA HAZIR OLURUM"

Sakatlığı ile iilgili de konuşan Ronaldo, "Özel çalışmalar yapıyorum. 1 haftaya yüzde yüz hazır olacağım" derken, Real Sociedad'da hafta sonunda mağlup oldukları maç ile ilgili de "İlginç bir maç oldu. 2-0 öne geçmişken yenildik. Bu bizim için ders niteliğinde bir maç Sonuna kadar savaşmamız gerekiyor. Ciddiyetimizi kaybedersek, bu şekilde sonuçlarını öderiz" sözleri ile konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 1
  • Darkstar 9 yıl önce Şikayet Et
    profesyonellik... . Dedikleri bu galiba, Süper ligde bir takım böyle bir yenilgi alsa vereceği demeçte kesinlikle ve kesinlikle kendileri hariç herkesi eleştirirdi. fakat adamlar öyle bir yenilgi aldılar ki dünya basını tabiri caizse dalga geçti ve adamın verdiği demeçte sadece öz eleştiri var. demek ki büyük futbolcularla bizim futbolcuları ayıran özellik bu. tıpkı ilkokul çocuklarında olduğu gibi (5 alınca) matematik dersinden 5 aldım, (1 alınca) öğretmen 1 vermiş.
    Cevapla