İlkay'dan müjdeli haber geldi

Borussia Dortmund'da forma giyen Türk kökenli futbolcu İlkay Gündoğan, son zamanlarda sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.

İlkay'dan müjdeli haber geldi
İlkay'dan müjdeli haber geldi
GİRİŞ 26.08.2014 23:15 GÜNCELLEME 26.08.2014 23:15

Gündoğan, taraftarlar için hazırlanan videoların yer aldığı Borussia Dortmund kulübünün internet sayfası "BVB Total'e'' yaptığı açıklamada, ameliyat olduktan iki ay sonra şimdi bireysel antrenmanlara başladığını belirterek, "Bugün ilk kez şut atmaya çalıştım ve fena değildi" ifadesini kullandı.

"Sağlık durumum iyiye gidiyor ve ilerliyorum" ifadesini kullanan Gündoğan, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada takımla antrenmanlara başlamayı ümit ettiğini vurguladı. Alman milli oyuncu Gündoğan, "Ancak çok dikkatli olmak gerekiyor. Yine de frene basmak istemiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Ne zaman futbol oynayacağı konusunda kesin bir şey söyleyemeyeceğine değinen Gündoğan, "Bu konuda bir planımız yok. Gelecek haftalarda ne tür ilerlemeler olacağına bakacağız. Şimdiye kadar her şey iyi, ben memnunum" dedi.

Gündoğan, bir yıldan beri futbol oynamadığının göz önünde bulundurulması gerektiğini, hızlı şekilde her şeyi telafi etmenin de kolay olmadığını kaydetti.

Sırt ağrılarından dolayı bir yıldan beri futbol oynayamayan Gündoğan, en son 2013 yılının Ağustos ayında Paraguay'a karşı mücadele eden milli takımında forma giymişti.