Simeone'yi heyecanlandıran transfer

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Real Sociedad'lı Antoine Griezmann hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Simeone'yi heyecanlandıran transfer
Simeone'yi heyecanlandıran transfer
GİRİŞ 27.07.2014 13:55 GÜNCELLEME 27.07.2014 13:55

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Real Sociedad'ın genç orta saha oyuncusu Antoine Griezmann'ın transferi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

İspanyol basınında 23 yaşındaki Fransız ismin 30 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'e transferin kısa bir süre içerisinde resmen açıklanacağı belirtilirken, Simeone de Griezmann'ın takıma çok büyük bir katkı yapabileceğini dile getirdi.

Simeone yaptığı açıklamada, "Griezman hücumda bize çok ciddi güç kazandırabilir. O kesinlikle çok iyi bir oyuncu ve oldukça hızlı. Fakat birçok isimle görüşmeler yapılıyor. Bu isimler neredeyse iki takım çıkarır" dedi.

Öte yandan İspanyol basını henüz Atletico Madrid ile Griezman'ın tam olarak anlaşmadığı için Simeone'nin net ifadeler kullanmaktan kaçındığını öne sürdü.

Bu arada Siemone, sezon hazırlıklarının takıma yeni katılan isimler için oldukça iyi geçtiğini dile getirirken, takım ruhunu tam anlamıyla yeniden oluşturabilmek adına biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını ifade etti.