G.Saray'ın gözdesi, Salih'in yanına gitti!

Serie A ekiplerinden Roma, Cagliari'den İtalyan savunmacı Astori'yi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

G.Saray'ın gözdesi, Salih'in yanına gitti!
G.Saray'ın gözdesi, Salih'in yanına gitti!
GİRİŞ 25.07.2014 13:09 GÜNCELLEME 25.07.2014 13:09

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma, Cagliari'den İtalyan savunmacı Davide Astori'yi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

Roma Kulübü'nden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun 2 milyon avro karşılığında 1 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edildiği duyuruldu. Anlaşmada, Roma'nın Astori'yi 2015-2016 sezonuna kadar 5 milyon avro bedelle satın alma hakkına sahip olduğu bildirildi.

Galatasaray'ın da transfer etmek istediği iddia edilen Astori'nin Cagliari ile olan sözleşmesi, Roma'ya kiralanmadan önce 3 yıllığına uzatılmıştı. 

Profesyonel futbol kariyerine Milan'da başlayan milli futbolcu, 2008'den bu yana Cagliari'de forma giyiyordu. Astori, İtalya Milli Takımı'nda ise 7 kez görev yaptı.

Öte yandan hareketli bir transfer dönemi geçiren Roma, daha önce de Fenerbahçe'den milli futbolcu Salih Uçan'ı iki yıllığına kiralamış, Ashley Cole, Urby Emanuelson, Radja Nainggolan, Seydou Keita, Leandro Paredes, Juan Iturbe, Antonio Sanabria ve Stefano Pettinari'yi kadrosuna katmıştı.