Drogba İngiltere'de ortalığı karıştırdı

Didier Drogba İngiltere2ye transfer olacağı haberleri ortalığı karıştır

Drogba İngiltere'de ortalığı karıştırdı
Drogba İngiltere'de ortalığı karıştırdı
GİRİŞ 23.07.2014 02:49 GÜNCELLEME 23.07.2014 02:49

Galatasaray'dan ayrılan Didier Drogba'nın Dünya Kupası'ndan sonra Juventus ve Chelsea'ye gideceği haberlerinin ardından bugün de İngiltere , Fildişili yıldız futbolcuyla Manchester City'nin ilgilendiği haberleriyle çalkalanıyor.

Daily Star'ın "Manchester City Drogba için harekete geçti" manşetli özel haberinin ardından rakip gazeteler Daily Express ve Daily Mirror, Manchester City'nin bu haberi yalanladığını ileri sürerken bazı basın kuruluşları haberin üzerine gittiler.

Drogba'yı alacağı tahmin edilen Chelsea'nin Premier  Lig rakibi Manchester City'nin transfer kavgasına girdiğini vurgulayan Daily Star, Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin  Didier Drogba'nın Chelsea'ye gidişini engelleyecek şok bir teklifle ortaya çıktığını yazdı.

Şilili teknik direktörün sakatlanan İspanyol yıldız Alvaro Negredo'nun en az dört ay oynayamayacağını öğrendikten sonra yerine yeni bir golcü hücum oyuncusu bakarken Drogba'yı  düşündüğü belirtildi. Eski Chelsea'li yıldızın ise kendisinin büyük hayranı Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takıma gitmeyi arzu ettiğine dikkat çekildi.

Masada çok seçeneği olan Didier Drugba'nın geleceği hakkında bu hafta  karar vereceği belirtildi. Pellegrini'nin 36 yaşındaki Drogba ile 12 aylık bir kontrata sıcak baktığı ileri sürüldü. Cazip bir teklifin Drogba'yı Londra yerine Manchester'a götürebileceğine dikkat çekildi.