Pique'den büyük transfer gafı!

Barcelona'nın defansı Gerard Pique, kulüpten ve milli takımdan arkadaşı Cesc Fabregas'ın 33 milyon Euro'ya transfer olduğunu söyledi.

Pique'den büyük transfer gafı!
Pique'den büyük transfer gafı!
GİRİŞ 05.06.2014 09:54 GÜNCELLEME 05.06.2014 09:54

Barcleona'nın defansı Gerard Pique, kulüpten ve milli takımdan arkadaşı Cesc Fabregas'ın 33 milyon Euro'ya transfer olduğunu söyledi. Basın toplantısında televizyon karşısına geçen başarılı futbolcu, mikrofonların açık olduğunu farketmedi ve Fabregas'ın Chelsea'ye transferini hocası Vicente del Bosque'ye söyledi.

Pique Del Bosque'ye, "Fabregas bana transferin bittiğini söyledi. 33 milyon Euro imiş" sözlerini dediği televizyon mikrofonlarından duyuldu. Basın toplantısında Barcelona'nın Fabregas'a gereken değeri göstermediğini söyleyen Pique, kendi kulübünü de eleştirdi.

Pique, "Cesc'i çok beğeniyorum, zor bir zamandan geçiyor çünkü kulüpten gereken değeri görmüyor. Başka bir kulübün birinci adamı ve starı olabilir. Bunun dışında Barça2da zorlandı. Ne yapacağını bilmiyorum, onunla bu konuyu konuşmadım. Umarım takımda kalır. İstatistiklerine baktığınız zaman orta sahada en çok gol ve asist yapan oyuncu olduğunu görürsünüz.