Elmander'in peşinde 2 takım var!

Galatasaray ile sözleşmesi bu sezon bitecek olan Johan Elmander'i, Danimarka'dan Brondby ve İsveç'ten IFK Göteborg'un istediği belirtildi.

Elmander'in peşinde 2 takım var!
Elmander'in peşinde 2 takım var!
GİRİŞ 24.05.2014 15:13 GÜNCELLEME 24.05.2014 15:13

Galatasaray'dan kiralık olarak sezonu Premier Lig ekiplerinden Norwich City'de geçiren ve sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi sona erecek olan Johan Elmander'in yeni durağının kısa süre içinde belli olacağı belirtildi.

İsveç basınında yer alan haberlere göre; tecrübeli oyuncunun peşinde iki kulüp var. Takım arayışlarını sürdüren 32 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen ekiplerin; 2004-2006 yılları arasında formasını giydiği ve yükselişe geçtiği kulüp olan Danimarka temsilcisi Brondby ile İsveç Ligi'nin devlerinden IFK Göteborg'un istediği kaydedildi.

Süper Toto Süper Lig'e yeni yükselen Balıkesirspor'un da transfer listesinde olduğu iddia edilen 1,88'lik forvetin, henüz kesin kararını vermediği, ancak Brondby'e sıcak baktığı ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon 'Ada'da başarılı bir performans sergileyemeyen forvet, ligde sahaya çıktığı 29 mücadelede sadece 1 gol atabildi.