Amrabat'tan hakeme şaşırtan hareket!

Galatasaray'dan devre arasında Malaga'ya kiralık giden Amrabat, Villareal'i 2-0 yendikleri maçta hakeme 'gözlük' işareti yapınca kırmızı kart gördü.

Amrabat'tan hakeme şaşırtan hareket!
Amrabat'tan hakeme şaşırtan hareket!
GİRİŞ 22.04.2014 09:27 GÜNCELLEME 22.04.2014 09:27

La Liga ekibi Malaga'ya transfer olduğundan bu yana sürekli ilk 11'de sahaya çıkan ve 90 dakika sahada kalan Nordin Amrabat, Villerreal maçının 73. dakikasında kendisine yapılan harekete faul düdüğü çalmayan hakeme 'gözlük' işareti ile tepki gösterdi.

İLK GOLÜN ASİSTİNİ YAPMIŞTI

Takımının 2-0 kazandığı karşılaşmada, ilk golün asistini yapan Faslı oyuncu, bu hareketi nedeniyle spor yazarları ve futbolseverlerden eleştiri aldı. Amrabat'a tek sahip çıkan ise teknik direktör Bernd Schuster oldu. Alman hoca, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan oyuncusunu, yedek kulübesinde sarılarak teselli verdi.

Orta hakem Alvarez Izquierdo, hazırladığı raporda Amrabat'ın ısrarla gözlük işareti yaparak kendisini tehdit ettiğini ve şahsını küçük düşürmeye çalıştığını yazdı. Bonservisi Galatasaray'da olan Faslı futbolcunun, bu hareketi nedeniyle en az 2-3 maç ceza alacağı belirtildi.