Atletico Madrid takım satın aldı!

Kolkata takımını satın alan Atletico Madrid kulübü bundan böyle Hindistan'da da mücadele edecek.

Atletico Madrid takım satın aldı!
Atletico Madrid takım satın aldı!
GİRİŞ 16.04.2014 10:06 GÜNCELLEME 16.04.2014 10:06

Girişimci ruh, Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'i Hindistan'da takım sahibi yaptı. La Liga'da ezeli rakibi Real Madrid ile şampiyonluk yarışı veren ekip, Hindistan'da yeni başlayacak futbol heyecanına da ciddi bir aktör olarak giriş yaptı.

2013 yılında temeli atılan ve içinde bulunduğumuz senenin eylül ayında start alacak olan Hindistan Süper Ligi'nde mücadele edecek olan takımlardan biri olan Kolkata, İspanyol devi tarafından satın alındı.
'Atletico Madrid Kolkata' olarak ligdeki diğer yedi ekibe karşı mücadele edeceği belirtilen kulübün sahipliğini almaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Atletico Madrid CEO'su Angel Gil Marin, "Yerel partnerlerimizle birlikte Hindistan'da bir takıma sahip olan ilk uluslararası kulüp olduk" dedi.

Hindistan Süper Ligi'nde 8 takım mücadele edecek. Her takımın kadrosunda 22 futbolcu yer alacak ve bunlardan 10 tanesi yabancı olabilecek. Geriye kalan 12 oyuncunun 4 tanesi, kulübün kurulu olduğu eyaletten, diğer 8'i ise Hindistan'ın herhangi bir yöresinden olabilecek.

KAYNAK: SKORER