Malaga Amrabat ile coştu! 4 gol birden...

İspanya La Liga'nın 32. hafta mücadelesinde Malaga evinde karşılaştığı Granada'yı 4-1'lık skorla geçerken Galatasaray'dan kiralık olarak giden Amrabat 1 gol kaydetti.

Malaga Amrabat ile coştu! 4 gol birden...
Malaga Amrabat ile coştu! 4 gol birden...
GİRİŞ 06.04.2014 15:43 GÜNCELLEME 06.04.2014 15:43

İspanya La Liga'nın 32. haftasında Malaga ile Granada karşılaştı. Malaga maç boyu üstün oynadığı mücadeleyi 4-1'lık skorla kazandı. Sezon ortasında Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'ya giden Nordin Amrabat 50. dakikada penaltıdan 1 gol atma başarısı gösterdi. Ev sahibi ekinin diğer gollerini ise 15. ve 27. dakikada Ignacio Camacho ile 74. dakikada Juan Lopez Juanmi'den geldi. Konuk ekip Granada'nın tek golü ise 78. dakikada Youssef El-Arabi attı.

AMRABAT GÖZ DOLDURDU

Nordin Amrabat oynadığı futbolla Malaga formasıyla göz doldurdu. Maçta 90 dakika görev alan Faslı futbolcu attığı çalımlar ve performansıyla taraftarların alkışını topladı. Yıldız futbolcu 11. maçına çıktığı İspanya Ligi'nde böylece 2. golünü kaydetmiş oldu. Malaga formasıyla ilk golünü ise 2-0 kazandıkları Osasuna deplasmanında kaydetmişti. Malaga'nın İspanya'da oynadığı güzel futbol sonrası sezon sonu İspanyol ekibinin bonservisini alabileceği ise gelen bilgiler arasında.

Bu sonucun ardından 13. sıradaki Malaga puanını 38'e çıkardı. 14. sırada bulunan Granada ise 34 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Malaga, Athletic Bilbao deplasmanına konuk olacak. Granada sahasında zirve yarışında bulunan Barcelona'yı ağırlayacak.

KAYNAK: SPORX