McGregor yoğun bakımda! Böbreği...

Bir dönem Beşiktaş forması giydikten sonra Premier Lig ekiplerinden Hull City'nin yolunu tutan kaleci Allan McGregor, Çarşamba gecesi Upon Park'ta oynanan maçta Mohamed Diame ile çarpışıp bu hareketiyle kırmızı kart gördükten sonra böbreğine aldığı darbeden dolayı hastaneye kaldırılmıştı.

McGregor yoğun bakımda! Böbreği...
McGregor yoğun bakımda! Böbreği...
GİRİŞ 29.03.2014 11:29 GÜNCELLEME 29.03.2014 11:50

Hull City hocası Steve Bruce "Allan'ın böbreğinde çürüme var bu yüzden ameliyat yapılamıyor. Sadece ilaç uygulaması yapılıyor ve yoğun bakımda. Eğer doktorlar ilaçla böbreğini iyileştiremezlerse ameliyatla böbreği almaları gerekebilir. Alan acı içerisinde ve gerçekten çok acı çekiyor. İlk 24 saati iyi bir şekilde geçirdi doktorlar Alan'ın bünyesinin çok kuvvetli olduğunu ve acıya tahammülü olduğunu belirtti. Hastanede gözünü açtı ve bana ne kadar sahalardan uzak kalacağını sordu ben de 6 hafta dedim. O da "Tamam kupa finaline 7 hafta var kaleye geçerim" cevabını verdi.

Bu arada İngiltere Futbol Federasyonu, Hull City'nin McGregor için yaptığı itirazı kabul ederek tecrübeli kalecinin kırmızı kart cezasını kaldırdı.

KAYNAK: FANATİK