Salah: Eğer Mısır'dan geliyorsanız...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin ara transferde kadrosuna kattığı Mohamed Salah, önemli açıklamalar yaptı.

Salah: Eğer Mısır'dan geliyorsanız...
Salah: Eğer Mısır'dan geliyorsanız...
GİRİŞ 10.03.2014 16:45 GÜNCELLEME 10.03.2014 16:45

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin yeni transferi Mohamed Salah, kulübün resmi dergisine önemli açıklamalarda bulundu.

Ara transferde Basel'den transfer edilen Salah, henüz Jose Mourinho'nun vazgeçilmezleri arasına giremedi. 

Basel'de forma giydiği dönemde Chelsea'ye Şampiyonlar Ligi'nde gol atan Salah, Londra temsilcisi ile de gol sevinci yaşamak istediğini söyledi.

UEFA kuralları nedeniyle bu sezon Chelsea ile Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkamayan Salah, "Umarım Chelsea formasıyla en kısa sürede gol atarım" ifadelerini kullandı.

Forma bulmanın kolay olmadığını söyleyen Salah, "Chelsea'de oynamanın kolay bir şey olmadığıı biliyorum. Çünkü benim pozisyonumda oynayan birçok iyi futbolcu var. Ama umarım çok çalışarak kendimi gösterme şansını bulurum" şeklinde konuştu.

İsviçre futbolu ile İngiltere futbolu arasında çok fazla fark olmadığını söyleyen Mısırlı futbolcu Salah, "Ama eğer Mısır'dan geliyorsanız buraya alışmak çok zor olur. Neredeyse imkansız! Adım adım ilerliyorum. Basel'de Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giydim. Şimdi de Premier Lig'deyim" yorumunda bulundu.

KAYNAK: SPORX