Mourinho Mata'nın alternatifini buldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Tur'daki rakibi olan Chelsea'de hareketli saatler yaşanıyor.

Mourinho Mata'nın alternatifini buldu
Mourinho Mata'nın alternatifini buldu
GİRİŞ 24.01.2014 10:48 GÜNCELLEME 24.01.2014 10:48

Juan Mata'yı Manchester United'a satmaya hazırlanan Chelsea'nin Real Sociedad'ın genç yıldızı Antoine Griezmann için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Chelsea kulübüne yakın olan ve ismini açıklamayan bir kaynağın İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Böylesi hem Mata hem Chelsea hem de United için daha iyi olacak. Herkes mutlu. Mata harika bir insan ve burada onu herkes seviyor. Ayrılması üzüntü verici ama tüm şartlar dikkate alındığında böylesi saha iyi" ifadelerini kullandı.

Manchester United'ın Chelsea'ye Juan Mata için 42 milyon euro teklif edildiğini belirten İngiliz medyası transferin yakın zamanda biteceğini vurgularken Chelsea'nin Mata'nın bonservisinden gelen bu paranın bir kısmının Antoine Griezmann için harcanacağı da iddia edildi.

Arsenal'in de yakın takibinde olan ve hem forvet hem de sol açık mevkiilerinde görev yapabilen Antoine Griezmann'ın piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor. Bu sezon Real Sociedad formasıyla 29 maça çıkan Antoine Griezmann , 14 kez de gol sevinci yaşadı.

Antoine Griezmann, Real Sociedad formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde de forma giydiği için Chelsea bu transferi yapsa bile Galatasaray'a karşı oynatamayacak.

KAYNAK: SPORX