Real Madrid'de Bale şoku!

Real Madrid'e astronomik transfer ücretiyle geldiğinden bu yana basının yakından takip ettiği Galli futbolcu Gareth Bale hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Real Madrid'de Bale şoku!
Real Madrid'de Bale şoku!
GİRİŞ 08.01.2014 15:02 GÜNCELLEME 08.01.2014 15:02

İspanyol medyası, Bale'in geçen yıl 17 Aralık'taki antrenmanda takım arkadaşı Arbeloa tarafından sakatlandığını, bu yüzden ligin 17. haftasında Valencia maçında kadroya alınmadığını ve en son Celta maçında da ikinci yarının ortalarında oyuna girdiğini iddia etti.

Arbeloa'nın Casillas'ı da elinden sakatlayan isim olduğunu hatırlatan İspanyol gazeteleri, Bale'in de Arbeloa'dan aldığı bir darbe sonrasında diz altı bacak arka kasından sakatlandığını ancak kulübün olası bir polemiği önlemek için bunu gizlediğini öne sürdü.

Real Madrid, antrenmanda Arbeloa'dan aldığı darbe sonrasında sağlık kontrolünden geçirdiği Bale'in Valencia maçında oynayabileceğini açıklamış ancak bu futbolcu daha sonra kadroya alınmamıştı.

Ayrıca haberlerde, Bale'in Real Madrid'e geldiğinden bu yana oynanan resmi maçların sadece yüzde 52'sinde forma giydiği de hatırlatıldı.

Xabi Alonso'nun kulak zarı yırtık

Öte yandan 22 Aralık'ta deplasmanda Valencia'ya karşı yapılan maçta sol kulak zarı yırtılan Real Madrid'in orta sahadaki beyni Xabi Alonso'nun, ciddi sorun yaşadığı iddia edildi.

En son Celta maçında kulağında pamuk tamponla sahaya çıkan Xabi'nin Santiago Bernabeu stadındaki gürültüye dayanamadığından ikinci yarı değiştirilerek, oynatılmadığı belirtildi.