Löw öve öve bitiremedi!

Löw, Hannover'de Korkut'un başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Löw öve öve bitiremedi!
Löw öve öve bitiremedi!
GİRİŞ 03.01.2014 12:48 GÜNCELLEME 03.01.2014 12:48

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Hannover 96 ile 2016 yılına kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Tayfun Korkut'un çık hırslı, ilgili olduğunu ve sürekli kendini geliştirdiğini söyledi.

Löw, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Korkut'un mesleki olarak çok bilgili olduğunu belirterek, Korkut'un büyük teknik direktörlerle çalıştığını ve farklı ülkelerde futbol oynadığını hatırlattı. Löw, Hannover'de Korkut'un başarılı olacağına inandığını ifade etti.

''Tayfun her şeyde çok hırslı, ilgili ve sürekli kendini geliştiriyor'' diyen Löw, Tayfun'un düzgün ve ne istediğini bilen bir kişi olduğunu kaydetti.

VfB Stuttgart'ın menajeri Fredi Bobic de Hannover 96'yı Korkut'u teknik direktör olarak seçmesinden dolayı tebrik etmek gerektiğini belirterek,"Biz Tayfun Korkut'tan ve onun çalışmasından memnunduk. Uzun süre burada kalmasını isterdik. Onunla bağlantımız hiç kopmadı" diye konuştu.

Hannover'in Korkut'u teknik direktör olarak görevlendirilmesini cesaretli bir karar olarak nitelendiren Bobic, bunun ugun bir karar olduğuna inandığını kaydetti.

2011'de bir süre VfB Stuttgart'ın 19 yaş altı takımını çalıştıran Korkut, kulüp tarafından resmen tanıtılacak ve pazar günü de takımın ilk antrenmanını yönetecek.

 

Trtspor