M.City yeni yıla galibiyetle başladı

Premier League'in 20. haftasında Manchester City deplasmanda Swansea'yi 3-2 mağlup etmeyi başardı.

M.City yeni yıla galibiyetle başladı
M.City yeni yıla galibiyetle başladı
GİRİŞ 01.01.2014 16:59 GÜNCELLEME 01.01.2014 16:59

Premier League'in 20. haftasında Manchester City, deplasmanda Swansea City'nin konuğu oldu. 90 dakika sonunda Manchester City, sahadan 3-2'lik skorla galip olarak, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Manchester City bu galibiyetle lgde üst üste 5. maçını kazanırken, ligde puanını 44'e yükseltti. Swansea City ise 21 puanda kaldı.

Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takım da oyunu kontrol etmeye çalışırken, sessizliği Manchester City bozdu. Kullanılan korner sonrası ceza sahasında boşta kalan topu düzgün ve sert bir vuruşla Fernandinho ağlara gönderirken, konuk ekip 14. dakikada 1-0 öne geçti. İlk yarının 45. dakikasında ise Bony, yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi.

İkinci yarıya da Manchester City golle başladı. Yaya Toure ceza sahasında aldığı topu kontrol ettikten sonra kaleye sert bir şut gönderdi. Savunmaya çarpan top ağlara giderken, konuk ekip 58. dakikada 2-1 öne geçti. Mücadelenin 66. dakikasında ise Kolarov ceza sahasına girip sağ ayakla yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı. Son dakikada Swansea'de yine sahneye Bony çıktı. Bony ceza sahası dışından yaptığı düzgün vruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 3-2'ye getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manchester City, Swansea'ye 3-2 mağlup etmeyi başardı.

sporx