Liverpool efsanesinden şampiyonluk açıklaması

Arsenal'ın elinden liderlik koltuğunu alan Liverpool'un kaptanı Gerrard, takımın hedeflerini ve şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

Liverpool efsanesinden şampiyonluk açıklaması
Liverpool efsanesinden şampiyonluk açıklaması
GİRİŞ 25.12.2013 17:50 GÜNCELLEME 25.12.2013 17:50

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, şampiyonluk şanslarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arsenal'ın elinden liderlik koltuğunu almaları hakkında ada basınına konuşan Gerrard, “Takım içindeki yetenekli oyuncular ve sezona iyi başlamamız sayesinde, ligi ilk 4 içinde bitirmek için harika bir şans elde ettik. Bunu başaramazsak, herkes için hayal kırıklığı olur” dedi.

Liverpool'un ilk 4′te kalması halinde kulübün maddi açıdan güçlenerek yeni oyuncuları kadrosuna katabileceğini belirten İngiliz futbolcu, önlerinde kazanmaları gereken birçok maç olduğunu ifade etti.

Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren milli oyuncu, “Önümüzdeki 10 maç sonunda liderliğimizi korursak, sanırım şampiyonluğa ulaşabiliriz. Sezon çok uzun olduğundan hedefimizi ve kentin beklentisini yükseltmek istemiyorum” ifadelirini kullandı.

Takım arkadaşlarına güveninin tam olduğunu vurgulayan 33 yaşındaki Gerrard, “Bu sezon birçok insanı şaşırtacak bir potansiyele sahibiz” dedi.

Gerrard, yaşı nedeniyle gelecekte ilk 11′e girememesi halinde emeklilik kararı alabileceğine de değindi.

 

Açık Mert Korkusuz