Tottenham 2015'e kadar ona emanet

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, teknik direktör Tim Sherwood ile 2015 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Tottenham 2015'e kadar ona emanet
Tottenham 2015'e kadar ona emanet
GİRİŞ 24.12.2013 10:55 GÜNCELLEME 24.12.2013 10:55

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da Andre Villas-Boas'tan sonra teknik direktörlük koltuğuna getirilen Tim Sherwood ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Portekizli çalıştırıcı Andre Villas-Boas'ın Tottenham'dan ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına geçirilen teknik direktör Tim Sherwood ile Londra ekibi arasında 2015 yılına sona ermek üzere sözleşme yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Tottenham Başkanı Daniel Levy ile bir araya gelen Sherwood, Tottenham takımını çalıştırmak istediğini dile getirdi ve ikili arasındaki görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlandı.

Tottenham Başkanı Levy konu hakkında, "Sezonun ortasında istemeden de olsa bir değişiklik yaptık. Mükemmel bir kadroya sahibiz. Aynı zamanda Tim Sherwood gibi yetenekli bir antrenörle beraberiz. Onun bilgisi ve önderliği ile daha ileriye gideceğimize inanıyorum" ifadelerini klullandı.

Tottenham'da teknik direktörlük koltuğu için Murat Yakın, Luis Van Gaal, Jurgen Klinsmann ve Fabio Capello gibi isimlerin adı konuşuluyordu.

sporx