'Bunu herkes biliyor!'

Real Madridli Gareth Bale,kendinden emin! Yıldız oyuncu, son dönemki performansından memnun olduğunu ve ilerleyen zamanda takımına daha çok katkıda bulunacağını ifade etti.

'Bunu herkes biliyor!'
'Bunu herkes biliyor!'
GİRİŞ 14.11.2013 15:00 GÜNCELLEME 14.11.2013 15:00

Real Madrid'in son dönemde en formda oyuncuları arasında yer alan Gareth Bale, kendisine güveniyor.

Real Madrid'in televizyon kanalına konuşan Galli oyuncu, sezon başında yaşadığı sakatlıkların etkisiyle kendisini gösterme fırsatı bulamadığını hatırlatarak, son maçlarda gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Sadece zaman meselesiydi. Formumu tutmam, maçlarda yer almam ve antrenmanlara devam etmem gerekiyordu" diye konuşan Bale, "Artık herkes neler yapabileceğimi biliyor. Daha da fazlasını yapacağımdan eminim. Çalışmalarıma devam edeceğim, daha çok gol ve asist yapacağımı sanıyorum" şeklinde konuştu.

La Liga'da milli maçlar nedeniyle ekim ayında yaşanan arayı çok iyi değerlendirdiğini belirten 24 yaşındaki oyuncu, performansını daha da artıracağını vurguladı.
reklam

Cristiano Ronaldo'dan övgü ile bahseden Bale, "Dünyanın en iyi futbolcusuyla oynamak her şeyi kolaylaştırıyor. O başlı başına inanılmaz. Her hafta hat-trick yapıyor. Onunla aynı takımda yer almak, goller atıp, asistler yapmak benim için harika" değerlendirmesinde bulundu.

La Liga'da Real Madrid forması ile oynadığı son üç maçta 5 asist, 2 gollük performans sergileyen kanat oyuncusu, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus karşısında da ağları bir kez havalandırmıştı.