100 milyon euroluk transfer yine sakat

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in 100 milyon avro karşılığında transfer ettiği Gareth Bale'in sakat olduğu bildirildi.

100 milyon euroluk transfer yine sakat
100 milyon euroluk transfer yine sakat
GİRİŞ 02.10.2013 15:48 GÜNCELLEME 02.10.2013 15:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galli futbolcuya yapılan sağlık kontrolünün ardından sol uyluğunda kas gerilmesi tespit edildiği ifade edildi.

Yıldız oyuncunun sahalara ne zaman döneceği belirtilmezken, tedavi sürecinin sağlık durumuna göre şekilleneceği kaydedildi.

Galli orta saha oyuncusunun bu sakatlığının ardından, Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Kopenhag ile yapacağı maçın kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Tottenham Hotspur'da sezon öncesi hazırlık müsabakalarında sakatlığı nedeniyle sadece 45 dakika forma giyen Bale'ın performansının yetersiz olduğunu daha önce vurgulamıştı. Real Madrid formasıyla 14 Eylül'de Villareal ağlarını bir kez havalandıran Bale, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve ligde Atletico Madrid maçlarında sonradan oyuna girmiş ve toplam 132 dakika sahada kalabilmişti.

AA

YORUMLAR 1
  • Orhan Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    MESUT ÖZİLİN. Tırnağı olabilirmi acaba..
    Cevapla