Mesut Özil ilk maçında büyüledi! / VİDEO

İngiltere Premier Ligi'nde Arsenal, deplasmanda yeni transferi Mesut Özil'in de forma giydiği mücadelede Sunderland'i 3-1 yendi. Mesut Özil ilk maçında büyüledi...

GİRİŞ 15.09.2013 11:37 GÜNCELLEME 15.09.2013 11:52

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal, deplasmanda Sunderland karşısında galip gelirken, Manchester City ise Stoke City ile berabere kaldı. Transfer döneminin son gününde Real Madrid'den Arsenal'a transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Londra ekibi,deplasmanda Sunderland'i 3-1 yendi. Mesut Özil'in asistiyle Fransız futbolcu Giroud, 11. dakikada Arsenal'ı 1-0 öne geçirdi.

Evsahibi ekip Gardner ile eşitliği sağlasa da sezona çok formda başlayan Ramsey'in 67 ve 76. dakikalardaki golleriyle "Topçular" haftayı 3-1'lik galibiyetle kapadı. Şampiyonluk adaylarından Manchester City ise Stoke City deplasmanında golsüz eşitliği bozamadı ve haftayı bir puanla kapadı. Manchester ekibi, ligdeki ilk beraberliğini aldı.

MESUT TEK ASİST YAPSA DA FUTBOLUYLA BÜYÜLEDİ

Real Madrid'den büyük tantanalar kopararak ayrılan Mesut Özil ilk maçında Arsenal taraftarını mest ett. Attığı ara paslar, kıvrak çalımlar ve oyun zekasıyla iyi futbol sergileyen Mesut'un performansı Wenger'i de memnun etti. Perdeyi ilk açan gol pasını veren Mesut 3-4 pozisyonda da arkadaşlarını golle burun buruna getirdi ama gol gelmedi.