Higuain için 100 milyon euroluk dava

Seri A takımlarından Napoli'nin başkanı Aurleio De Laurentiis, Pazartesi günü Capri Adası'nda bir kaza geçiren Gonzalo Higuain'in gittiği hastanede tedavisinin tam yapılmamasını iddia etti ve 100 milyon euroluk tazminat davası açacağını belirtti.

Higuain için 100 milyon euroluk dava
Higuain için 100 milyon euroluk dava
GİRİŞ 27.08.2013 20:49 GÜNCELLEME 27.08.2013 20:49

Arjantinli yıldızın Capri Adası'nda kayalıklardan düştüğü ve gittiği hastanede yüzünün çeşitli yerlerine dikiş atılması sebebiyle bir kaç hafta oynayamayacak durumu geldiğini belirten De Laurentiis, bu sebeple tazminat davası açılacağını ifade etti. 

Napoli'nin başkanı yaptığı açıklamada, "Higuain ile henüz bir araya gelmedim ama dava açabilmem için yüzündeki yaraları görmek istiyorum. Bir aktör, bir futbolcu ya da herhangi birisi hastaneye gittiği zaman en iyi şekilde tedavilerinin yapılması gerekiyor. Yüzünün yaralı olduğu resmini gördüm ve avukatlarımla 100 milyon euroluk tazminat davası için görüşeceğim ve bu parayı hayır kurumlarına bağışlayacağım" ifadelerini kullandı. 

De Laurentiis, takımın orta sahadaki yıldız isimlerinden Juan Zuniga'ya yeni bir teklif yaptıklarını da belirterek; "Zuniga'ya çok önemli bir teklif yaptım. Juventus'un ona önerdiği rakamın %40 üstünde bir teklif yaptığımı söyleyebilirim. Tabii ki burada kalma ya da Juventus'a gitme kararı ona bağlı" diyerek sözlerini noktaladı.