Elmander yeni kulübünde çok mutlu

Galatasaray'ın bu sezon kiralık olarak takımdan gönderdiği İsveçli forvet oyuncusu Johan Elmander, Norwich City'e imza attıktan sonra İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

Elmander yeni kulübünde çok mutlu
Elmander yeni kulübünde çok mutlu
GİRİŞ 24.08.2013 14:34 GÜNCELLEME 24.08.2013 14:34

Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich  City takımına kiraladığı İsveçli golcü Johan Elmander İngiliz basınına  açıklamalarda bulundu.

İngiltere'ye döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Elmander, "Benim için  Premier Lig dünyanın en iyi ligi ve burada oynama fırsatı bulursanız tereddüt  etmemelisiniz. Norwich'in ile anlaşılmış olması beni çok sevindirdi. Onların  büyük taraftarları var. Stadyumlarındaki atmosfer ise harika. Orada oynamak için  sabırsızlanıyorum." diyerek heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Norwich City'nin kadrosuna kattığı 32 yaşındaki forvet oyuncusu Johan Elmander,  Ricky Van Wolfswnkel ve Gary Hooper'dan sonra takımın 3. forvet oyuncusu oldu. Daha önce de Premier Lig deneyimi olan İsveçli golcü 2008 yılında Toulouse  takımından Bolton Wanderers'a 13 milyon euro bedelle transfer olmuştu.